Tips

Ombre Powder Brows

Wie denkt aan permanente make-up denkt al snel aan de donkere, dunne, harde, en soms zelfs blauwe of rode permanente wenkbrauwen uit de jaren ‘90. De huidige trend is exact het tegenovergestelde. Natuurlijk ogende wenkbrauwen worden vandaag de dag gecreëerd met de nieuwste schaduwtechniek. Deze techniek wordt gebruikt om wenkbrauwen voller te maken en volume te geven. Het is de oplossing voor alle brow problemen. Maak je wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder. Vul kale plekjes op of corrigeer asymmetrische wenkbrauwen. Wil je een hogere arch of een bredere aanzet? Alles is mogelijk. We kunnen de wenkbrauwen zelfs liften of de vorm compleet veranderen. De nieuwe wenkbrauwvorm wordt tot op de millimeter uitgemeten en samen bepalen we welke vorm, kleur en intensiteit het best bij het gezicht past.

Door middel van blenden en inschaduwen wordt een ombré effect gecreëerd waarbij de aanzet van de wenkbrauw lichter wordt ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Het eindresultaat is een zachte, natuurlijk ogende wenkbrauw zonder harde lijnen. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype.

Ombré Powder Brows

€ 375,- inclusief 2de behandeling

 

PMU Lip Blush

Wil jij optisch vollere lippen of vind jij je mond niet symmetrisch genoeg? Dan is lipblush de behandeling voor jou! Permanente make-up lippen zorgen voor verzorgde lippen zonder ze continue bij te hoeven werken met een lippenstift of lippotlood. PMU blijft namelijk gemiddeld 3 jaar zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt! 

Voor de pigmentatie wordt in overleg de vorm en de kleur bepaald. Wanneer jij akkoord geeft dan beginnen we met pigmenteren.

De behandeling duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur 

Dus wil jij ook de vorm van je lippen accentueren en optisch voller laten lijken? Boek dan nu je behandeling via de afspraken knop!

PMU Lips €400,- incl. 2de behandeling

PMU Eyeliner Infralash

Infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimperaanzet voller lijkt. Bovendien geeft de Infralash techniek voor permanente eyeliner een natuurlijk effect.

De behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur

PMU Eyeliner vanaf €175,-

Browlamination

De behandeling met het merk Thuya is het beste te omschrijven als het in blijvend model brengen van je wenkbrauwhaartjes. Zo kan je wilde en ‘bushy’ wenkbrauwen met haartjes die alle kanten op groeien er een clean uiterlijk mee geven. Maar ook als je juist wat kortere haartjes hebt, kan je hier heel erg mooi het effect van een vollere wenkbrauw mee creëeren. Zeker als je de brow lamination / brow lift in combinatie met het verven van je wenkbrauwen combineert. Daarnaast geven de gestylede wenkbrauwen een verzorgde look én lijkt je blik er meer wakker/’open’ door. Win-win! De “lift” blijft 4 – 6 weken zitten. Hou rekening met het volgende bij het maken van een nieuwe afspraak: de “lift” moet zeker 6 weken uitgegroeid zijn wanneer er een nieuwe browlamination geplaatst kan worden. Deze behandeling kan je mooi combineren met een lashlift.

Behandelingstijd 1 uur 

Browlamination vanaf €45,-

Lashlift


Voor wie wimperextensions een beetje ‘too much’ vindt, is een lashlift ideaal! Ik krul je wimpers met behulp van de liftingslotions van Thuya. Dit geeft een natuurlijk effect en zorgt eveneens voor een open blik. De krul blijft 4 – 6 weken. Hou rekening met het volgende bij het maken van een nieuwe afspraak: de lashlift moet zeker 6 weken uitgegroeid zijn wanneer er een nieuwe lashlift geplaatst kan worden. Deze behandeling is mooi te combineren met een browlamination.

behandelingstijd 1 uur

Lashlift vanaf €45,-